young-caucasian-girl-taking-selfie-with-

Daguitstappen

Even weg maar toch dichtbij

 


Zoveel mogelijkheden. Waar te beginnen?

De daguitstappen hebben een lage drempel. Sparen voor een dagje uit lukt vaak gemakkelijker dan voor een meerdaagse vakantie en is even genotvol. Voor sommige mensen is één dag een goed begin om de vakantiedrempel te overwinnen.

Lekker genieten van de recreatiemogelijkheden in Vlaanderen. Jou Rap op stap kantoor helpt je graag mee de geschikte uitstap te vinden aangepast aan jou budget. 

 

Bekijk hier het volledige aanbod door hier te klikken

 

Greep uit het aanbod

chemistry-class.jpg

Technopolis

In Technopolis steel jij de show. Je fietst in de lucht, staat in een enorme zeepbel, doet een dutje op een spijkerbed of maakt een zachte landing met een vliegsimulator. Gek van nieuwe technologieën? Vlieg dan virtueel, klim naar de top of speel het spannende Mendeljev-game. In Technopolis probeer je het allemaal zelf uit en leer je op een toffe manier iets bij over wetenschap en technologie! Geniet van onze shows en doe mee aan boeiende workshops. Plezier gegarandeerd!

roller-coaster-loop-amusement-park.jpg

Walibi

Dol op sensaties? Dan moet je in Walibi zijn! Van ruige achtbanen tot familiale fun, de attracties staan klaar om het hele gezin een sensationele daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi kan je gegarandeerd nieuwe herinneringen maken. Beleef de verschillende zones in het park en binnenkort komt er nog een zone en attractie bij! De langste, hoogste en snelste rollorcoaster van de Benelux! Kan jij deze temmen tijdens je ritje?

woman-feeding-rhino-zoo.jpg

Zoo Planckendael

In Zoo Planckendael hop je van het ene continent naar het andere. Ooievaars? Typisch voor Europa. De savanne in Afrika herbergt giraffen en zo veel meer. Welkom bij de lemuren, dicht bij de moormaki's en ringstaartjes. In Amerika wandel je samen met pinguïns en in Australië zitten de koala's. Deze wereld biedt je zoveel meer dan een dag vol plezier en brengt je dichter naar de dieren!

mother-child-looking-old-amphores-museum

Gallo-Romeins Museum

Een vuurstenen vuistbijl van wel driehonderdduizend jaar oud.
Gouden munten uit de tijd van Ambiorix.
De collectie van het Gallo- Romeins Museum fascineert. Levensechte wassen beelden, filmpjes en maquettes brengen vele topstukken tot leven. Jong en oud raken in de ban van de lang vervlogen tijden. 
Echt een aanrader!