heavy-metal-musician-is-playing-electric

Evenementen, musea ,theater en festivals 

 Vrije tijd is voor iedereen

 

Vanaf € 10,-

VRIJUIT werkt de financiële drempel weg door financiële tussenkomsten te bieden. Dit in samenwerking met lokale sociale organisaties. Zij dienen namens mensen met een beperkt inkomen aanvragen voor financiële tussenkomsten in. VRIJUIT biedt een vast aanbod aan activiteiten aan. Daarin vind je grote festivals, concerten, musicals, musea, theatervoorstellingen, comedy en nog veel meer. Je betaalt slechts 20% van de originele prijs.

 

Onze collecties

Bij Rap op stap Leopoldsburg willen we je helpen jouw winkelervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Bekijk onze aanbevolen productcollecties die zijn samengesteld door ons team van ontwerpspecialisten.

male-mime-artist-placing-his-hand-female

theater

a-crowd-of-people-on-the-dancefloor-with

evenementen

people-looking-picture-art-gallery.jpg

musea

Vanaf 2 euro

Je kan hier genieten aan betaalbare prijzen van de leukste theatervoorstellingen voor jong en oud over heel Vlaanderen van elke categorie

Vanaf 5 Euro

Ook jij kan naar de grootse evenementen van Vlaanderen! Vrijuit maakt het mogelijk dat evenementen bereikbaar zijn voor iedereen.

Naar festivals gaan is ook een mogelijkheid!

Iedereen beleeft er mooie momenten en heeft er mooie herinneringen aan.

Je eerste kus, de start van een mooie relatie of nieuwe vrienden leren kennen.

Vanaf 4 euro

Je kan genieten van de cultuur van zowel België als de andere continenten. Ook voor degene die het graag wat technischer zien is er aanbod. Jong of oud, voor ieder wat wils!